cafearia van het jaar

Over ons

Wat in 2016 een tegenslag was is nu inmiddels 1,5 jaar later een nieuw mooi begin. In 2001 opende wij de deuren in Rotterdam. Helaas moesten wij na 17 jaar Rotterdam verlaten vanwege bouwplannen van de woningcorporatie. In samenhang met gezondheidsproblemen was het een grote uitdaging voor ons om opnieuw te starten. Maar als wij het mogen geloven van anderen, hebben wij inmiddels een stempel gezet in Schiedam. 

De passie, liefde en zorgvuldigheid die wij hebben om het eten te bereiden. Heeft ons hierbij geholpen en zeker niet te vergeten ons team. Dit is een mooie boodschap voor iedereen. Iedere tegenslag zal je maar sterker maken. Alles gebeurd om een reden en geef niet op. Schijnbaar was onze reden om ook de Schiedammers van onze specialiteiten te laten genieten. 

Middels zijn we in 2019, 2020, 2021 en 2022 uitgeroepen tot de cafetaria van het jaar van Schiedam met de hoogste waardering. In 2019 de 3e en in 2020 de 1e cafetaria van provincie Zuid – Holland. We zijn super dankbaar, om deze awards te mogen ontvangen!


nederlandse horeca prijzen
hoogste waardering